Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Ontdekken en genieten met Pasar-magazine

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je maandelijks in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.
 
Als je al aan het dromen bent van je volgende reis, dan giet je ze dankzij de gevarieerde reisreportages met alle nodige praktische info snel in concrete plannen. Ben je een fervente kampeerder of trek je er voor de eerste keer op uit met je tent, caravan of motorhome? Zowel in het magazine als in de kampeerbijlages (twee keer per jaar) krijg je massa’s nuttige tips.
 

De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg.
 

Pasar deze maand

Wist je dat ‘poesta’ Hongaars is voor leegte? Geen wonder dat het daar stil is. Onze reporter maakt er kennis met Hongaarse herders, ofwel ‘gulyas’, en dat doet dan weer denken aan… goulash. Lees het septembernummer voor de weetjes, blijf voor de foto’s, want bovenal is de poesta prachtig. Verder trekken we naar de Achterhoek, een hoek – welja – in Nederland, en wandelen we in de Oostkantons, een hoek in België. We bezoeken een Belgische kluizenaar in Oostenrijk en zoeken inzichten en zalm in Noorwegen.

Benieuwd? Blader hier door het magazine van september.
 

 

Het volgende nummer van Pasar-magazine verschijnt eind september 2017.