Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Ontdekken en genieten met Pasar-magazine

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je maandelijks in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.
 
Als je al aan het dromen bent van je volgende reis, dan giet je ze dankzij de gevarieerde reisreportages met alle nodige praktische info snel in concrete plannen. Ben je een fervente kampeerder of trek je er voor de eerste keer op uit met je tent, caravan of motorhome? Zowel in het magazine als in de kampeerbijlages (twee keer per jaar) krijg je massa’s nuttige tips.
 

De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg.
 

Pasar deze maand

Zomer! Dan trekken wij héél graag naar buiten. Deze vakantie gaan we kamperen met een tarp: een soort extra lichte tent zonder ‘zijmuren’. We varen ook door het Nederlandse Waterland met een kano, ontdekken verrassend paradijselijk Letland met de fiets en gaan op zoek naar de Europese Big 5. Geen fan van machtige dieren, maar wel van een krachtig drankje? Ga dan de Ierse whiskey – met e – ontdekken in Boyne Valley.

Benieuwd? Blader hier door het magazine van juli/augustus.
 

 

Het volgende nummer van Pasar-magazine verschijnt eind augustus 2017.