Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Ontdekken en genieten met Pasar-magazine

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je maandelijks in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.
 
Als je al aan het dromen bent van je volgende reis, dan giet je ze dankzij de gevarieerde reisreportages met alle nodige praktische info snel in concrete plannen. Ben je een fervente kampeerder of trek je er voor de eerste keer op uit met je tent, caravan of motorhome? Zowel in het magazine als in de kampeerbijlages (twee keer per jaar) krijg je massa’s nuttige tips.
 

De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg.
   

Pasar deze maand

Wat als… je plots een plan B nodig hebt op reis? Reporter Elise Vanhecke ontdekt het tijdens een fietstocht in de Franse Mayenne. Verlopen wél volgens plan: drie dagen stappen langs de GR 12 van Bergen op Zoom naar Schoten – compleet met mystieke ervaring, een wandelvakantie in de Duitse Ahrvallei en een roadtrip in Spanje. In de Baai van de Somme zet reporter Aart De Zitter zijn tanden in wel heel bijzonder lamsvlees.
 

Benieuwd? Blader hier door het magazine van april.
 

 

Het volgende nummer van Pasar-magazine verschijnt eind april 2017.