Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Ontdekken en genieten met Pasar-magazine

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je maandelijks in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.
 
Als je al aan het dromen bent van je volgende reis, dan giet je ze dankzij de gevarieerde reisreportages met alle nodige praktische info snel in concrete plannen. Ben je een fervente kampeerder of trek je er voor de eerste keer op uit met je tent, caravan of motorhome? Zowel in het magazine als in de kampeerbijlages (twee keer per jaar) krijg je massa’s nuttige tips.
 

De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg.
   

Pasar deze maand

Deze maand is het moeilijk kiezen: groene tuinen en parken bezoeken in Düsseldorf? Cultuur opsnuiven met Mondriaan in Nederland? Of elektrisch fietsen door het Oostenrijkse Montafondal? Of niets van dat alles, en gewoon lekker op vakantie in eigen provincie? In juni doen we het met Pasar allemaal. Reporter Aart De Zitter gaat naar goede gewoonte op zoek naar de roots van een beroemd gerecht. Deze keer gaat hij de échte Zweedse balletjes proeven in Östergötland.
 

Benieuwd? Blader hier door het magazine van juni.
 

 

Het volgende nummer van Pasar-magazine verschijnt eind juni 2017.