Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

Win met Pasar !

Win 5 pakketten met de knooppuntenkaart én de Wapibox ‘Wapi te voet’!

Picardisch Wallonië is een groot en groen gebied met 330 000 inwoners dat zich uitstrekt tussen Rijsel, Brussel, Bergen en Kortrijk. De regio telt 23 gemeenten, 2 natuurlijkparken en 3 erfgoed- en winkelsteden, Doornik, Ath en Moeskroen.

Recent ontwikkelden zij de nieuwe knooppuntenkaart van het Pays des Collines. Deze neemt u mee naar het hart van het natuurpark ten zuiden van de Vlaamse Ardennen. Het Pays des Collines valt erg in de smaak bij wandelaars voor zijn landelijke en heuvelachtige landschap, zijn betoverende erfgoed, zijn heerlijke restaurantjes en zijn streekproducten.

De Wapibox biedt u 50 bewegwijzerde circuits om op ontdekking te gaan door het natuurpark van de Plaines de l’Escaut, het gezellige Doornik, de reuzenstad Ath, Lessines en zijn gasthuis Onze-Lieve-Vrouw met de Roos, Beloeil en zijn kasteel, Enghien en zijn uitzonderlijke park.

Hoe deelnemen?
Vul snel dit formulier en op één van de 5 pakketten en Wapibox.

Tip: zoek het antwoord op www.wapinature.be

Deze wedstrijd loopt tot en met 20 augustus 2017.

Win een verblijf in een Comfort Lodge
op Kompas Camping

Comfort lodge kompascamping

In de nieuwe Comfort Lodges staan je comfort en je vakantiebeleving centraal. Slapen doe je in comfortabele boxspringbedden, koken in een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, ontspannen in de zithoek met tv of op je privéterras. Je vindt de lodges op Kompas Camping Nieuwpoort en Westende. Ideaal voor een korte of lange vakantie met z'n tweetjes of met de hele familie.

Hoe deelnemen?
Maak een originele foto van jezelf tijdens een afdelingsactiviteit. Stuur je foto voor 30 juni 2017 in via dit formulier en maak kans op een weekend/midweek voor 2 personen in het laagseizoen.

Deze wedstrijd loopt tot 30 juni 2017.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.