Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Win met Pasar !

Win tien duo-tickets voor SEAFRONT

Seafront

Seafront in Zeebrugge is een maritiem themapark waar je alles leert op het vlak van zee en zeevaart, vis en visserij. Gevestigd in de pittoreske setting van de oude vismijn, is de volkse sfeer van weleer nooit ver weg. Hier ontdek je de geheimen van de zee, maak je kennis met de visserij van A tot Z en zie je de haven van Zeebrugge zoals je hem nog nooit gezien hebt. Voor wie avontuurlijker is aangelegd, is er ook de mogelijkheid om af te dalen in een échte Russische onderzeeër of kan je aan dek gaan van het iconische lichtschip West-Hinder: een unieke belevenis!

Hoe deelnemen?
Laat je gegevens achter via dit formulier en maak kans op één van de tien duo-tickets.

Deze wedstrijd loopt tot en met 1 juni 2017.

Win een verblijf in een Comfort Lodge
op Kompas Camping

Comfort lodge kompascamping

In de nieuwe Comfort Lodges staan je comfort en je vakantiebeleving centraal. Slapen doe je in comfortabele boxspringbedden, koken in een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, ontspannen in de zithoek met tv of op je privéterras. Je vindt de lodges op Kompas Camping Nieuwpoort en Westende. Ideaal voor een korte of lange vakantie met z'n tweetjes of met de hele familie.

Hoe deelnemen?
Maak een originele foto van jezelf tijdens een afdelingsactiviteit. Stuur je foto voor 30 juni 2017 in via dit formulier en maak kans op een weekend/midweek voor 2 personen in het laagseizoen.

Deze wedstrijd loopt tot 30 juni 2017.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.