Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Win met Pasar !

Win een goed gevulde rugzak

Tirol wedstrijd

In de fascinerende bergwereld van Tirol, het hart van de Alpen, kunnen wandelaars, klimmers en wintersporters hun geluk niet op. Bewandel een van de vele uitdagende wandelpaden, beklim een steile helling of glijd over de strak geprepareerde pistes. Ontdek de schoonheid en het bijzonder veelzijdige karakter van de Tiroler bergen.

Van februari tot april 2017 verloot Tirol samen met Pasar Magazine drie goed gevulde rugzakken. De rugzak bevat onder andere een mooie pet, een platvink, warme sloffen, een stevige bidon en een informerend boek over de Adelaarsweg. Doe nu mee en wie weet ontdek jij binnenkort bepakt en wel het indrukwekkende landschap van Tirol.

Hoe deelnemen?
Beantwoord hier de wedstrijdvraag: Hoeveel kilometer aan wandelpaden heeft Tirol?

Tip, neem een kijkje op www.visittirol.be.

Deze wedstrijd loopt tot en met 25 april 2017.

Win een verblijf in een Comfort Lodge
op Kompas Camping

Comfort lodge kompascamping

In de nieuwe Comfort Lodges staan je comfort en je vakantiebeleving centraal. Slapen doe je in comfortabele boxspringbedden, koken in een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, ontspannen in de zithoek met tv of op je privéterras. Je vindt de lodges op Kompas Camping Nieuwpoort en Westende. Ideaal voor een korte of lange vakantie met z'n tweetjes of met de hele familie.

Hoe deelnemen?
Maak een originele foto van jezelf tijdens een afdelingsactiviteit. Stuur je foto voor 30 juni 2017 in via dit formulier en maak kans op een weekend/midweek voor 2 personen in het laagseizoen.

Deze wedstrijd loopt tot 30 juni 2017.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.