Facebook pagina

Adverteren bij Pasar

Share/Save/Bookmark

Collage

Pasar media 2017

Pasar is een reismagazine dat maandelijks een groeiend aantal lezers inspireert met reportages, wandel- en fietsfiches, een doe-agenda en praktische reistips. De CIM-leescijfers van Pasar: intussen bereiken we zo'n 110.000 lezers per maand en drukken we 35.000 exemplaren per editie. Pasar-leden zijn actieve leden met een uitgesproken interesse voor reizen, wandelen, fietsen, kamperen en cultuur. Adverteren kan ook online op www.pasar.be en in de 3 digitale nieuwsbrieven: Toerisme & Vrije Tijd, Wandelen & Fietsen, Kamperen. Ook in 2017 maken weer mooi gevulde bijlages en dossiers met sterke inhoud en met nieuwe informatie voor de lezers, bovenop het magazine, de digitale nieuwsbrieven en de website. Check zeker en vast ook onze nieuwe creatieve formules! Je vindt alle info en tarieven terug in de Pasar mediakit 2017.


De tarieffiches
Klik hier voor de Pasar mediakit 2017 in Nederlands 
Cliquez ici pour le Pasar guide média 2017 en Français 
Click here for the Pasar media guide 2017 in English 
NIEUW: Pasar lanceert Campertijd!

Campertijd is het nieuwe magazine van Pasar Kamperen speciaal gericht op de motorhomefan. Met reisreportages, campertests, campervergelijkingen, antwoorden op campervragen, technische aspecten, handige campertools,... Campertijd is het enige Vlaamse magazine dat zich specifiek richt tot de steeds groeiende groep van motorhomekampeerders. Wist je dat er in België in 2016 13% meer campers werden verkocht dan in 2015 en dat ook uit de eerste kwartaalcijfers voor 2017 blijkt dat er steeds meer motorhomefans zijn. Campertijd wil hen aanspreken met een combinatie van beleving en praktische informatie.

Campertijd verschijnt een eerste keer eind mei 2017 en eind september verschijnt de 2de Campertijd op 10.000 exemplaren. Vanaf 2018 verschijnt Campertijd 4 maal per jaar (op seizoensbasis).


Klik hier voor de advertentietarieven van Campertijd in het Nederlands 
Click here for the advertising rates of Campertijd in English 
Pasar Kamperen 2017

Pasar is de grootste kampeerorganisatie in Vlaanderen. Pasar heeft een uitgebreid aanbod aan kampeerinformatie, dienstverlening en kampeervoordelen. Maandelijks vind je in Pasar-magazine kampeerreportages en allerlei kampeerinfo. Bovendien komen er in 2017 vier verschillende kampeer-specials uit! Adverteren kan ook op www.pasar.be/kamperen en in de digitale nieuwsbrief Kamperen. Check snel onze combinatie formules om de Kampeerders te bereiken!


De tarieffiches
Klik hier voor meer informatie en tarieven van de Pasar Kampeerspecials 2017 in Nederlands 
Cliquez ici pour plus d'informations et tarifs des Pasar publications camping en 2017 en Français 
Click here for more information and rates for the Pasar Camping publications 2017 in English 
Op Weg

Zes maal per jaar levert Op Weg magazine 68 pagina's vol ideeën voor korte en lange wandel-en fietstrips, vlakbij of iets verder weg. Sinds juli 2015 heeft Grote Routepaden ook een App. In Op Weg adverteer je dus ook makkelijk digitaal! Op de app zijn er extra's zoals wandel- en fietskaarten in detail, extra foto's, logieslijsten en eerder verschenen artikels en nummers. Ook op Facebook en Twitter vind je geregeld berichten van Grote Routepaden. Adverteren kan ook online op www.groteroutepaden.be en in de maandelijkse digitale nieuwsbrief.


De tarieffiches
Klik hier voor de Grote Routepaden mediakit 2017 in Nederlands 
Cliquez ici pour le Grote Routepaden guide média 2017 en Français 
Click here for the Grote Routepaden media guide 2017 in English 
Contact Pasar-Media

Jill Vliegen
Manager Advertising - T + 32 478 94 32 56 - jill.vliegen@pasar.be
 

Sofie Bouduin
Marketing & Sales assistent - T +32 (0)2 246 36 62 - sofie.bouduin@pasar.be
 

Yannic Demeyer
Account Special Projects - T +32 497 48 05 57 - yannic.demeyer@pasar.be
 

Pasar
Haachtsesteenweg 579 - 1030 Brussel of Postbus 20 · 1031 Brussel – F +32 (0)2 246 36 69 advertising@pasar.be
 

De algemene verkoopsvoorwaarden kan je hier downloaden.