Facebook pagina

Kamperen

Share/Save/Bookmark

CKE-kaart

Gratis ongevallenverzekering

Met jouw kampeerkaart Camping Key Europe heb je een gratis ongevallenverzekering voor (letsel)schade aan derden tijdens je verblijf op de camping. Geldig voor je hele gezin.
 

Voorwaarden?

Het ongeval moet hebben plaatsgevonden binnen de grenzen van de camping of tijdens een door de camping georganiseerde, begeleide activiteit. De claim dient altijd gemeld te worden aan de beheerder van de camping. Kosten worden vergoed op basis van het bedrag dat zou zijn uitgekeerd indien de desbetreffende persoon onder het stelsel van sociale voorzieningen van een Europees land zou vallen. Uitsluitend kosten die gemaakt worden binnen Europa, Turkije en Marokko worden vergoed.

Voor wie geldt de verzekering?

De verzekering wordt afgesloten door “Camping Key Alliance HB” en geldt voor houders van een Camping Key Europe Card. De verzekeringspolis dekt tevens gezinsleden die met de kaarthouder mee reizen en kleinkinderen die met hun grootouders mee reizen indien de laatstgenoemden kaarthouder zijn. Ook dekt de verzekeringspolis maximaal drie (3) meereizende kinderen tot 18 jaar (naast de kinderen die tot het gezin behoren of kleinkinderen) die verblijven bij een houder van een geldige Camping Key Europe Card.

Wat dekt de verzekering en waar geldt de verzekering?

De verzekering dekt ongevallen die plaatsvinden binnen de grenzen van het kampeerterrein, de huuraccommodatie, het kampeerautoterrein of hotel, dan wel gedurende een door de camping, het kampeerautoterrein of hotel georganiseerde, begeleide activiteit.


 

Voordeelprogramma

Voordeelprogramma