Facebook pagina

Kamperen

Share/Save/Bookmark

huurinstallatie

Kampeermateriaal huren

Kampeer je graag maar heb je geen installatie of sleur je niet graag met je kampeergerief, dan kan je steeds een bungalow, chalet of stacaravan huren. Pasar zet voor jou enkele mogelijkheden op een rij.

 

Een stacaravan of bungalow huren via Holiday Cheque

Met de Holiday Cheque kan je een chalet, bungalow of stacaravan op een camping huren. Zo overnacht je comfortabel met 5 personen voor 30 tot 50 euro per nacht.

Jouw Holiday Cheque is bruikbaar op 138 campings, verspreid over 14 Europese landen, waaronder Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Duitsland en Italië. Alle accommodaties staan overzichtelijk in de Holiday Cheque brochure.


Voor meer informatie over Holiday Cheque: klik HIER.

Een Kompas Comfortcaravan huren te Nieuwpoort

Op Kompas Camping te Nieuwpoort kan je een prachtig ingerichte comfortcaravan huren, voorzien van alle comfort en geschikt voor maximum 6 personen.

 

De caravan biedt je een ruime living, een keuken met microgolfoven, twee of drie slaapkamers en een natte cel met douche en een apart toilet.
Meer weten? Neem een kijkje op de website van de Kompas Camping.

 

Als Pasar-lid geniet je bovendien van 4 euro korting per verblijfsnacht. Wil je onmiddellijk profiteren van dit voordeel, maak je dan hier Pasar-lid.

Een kampeerauto huren

Op vakantie met de eigen kampeerauto. Dat klinkt leuk.
Maar is het ook zo en is het iets voor jou?

Pasar biedt je de mogelijkheid om dat uit te proberen. Bij een aantal kampeerzaken kan je als lid van Pasar, een kampeerauto huren aan voordeelprijs.

Een overzicht van de deelnemende kampeerzaken vind je hier.

 

Een luxe bungalowtent huren te Nieuwpoort

Op de Kompas Camping te Nieuwpoort kan je een volledig ingerichte luxe bungalowtent huren.


Met de bungalowtent brengt deze camping een verhuuralternatief dat zich situeert tussen de comfortabele verhuurcaravans en de basic trekkershutten.

 

Als lid van Pasar krijg je 4 EUR/korting per nact. Wil je onmiddellijk profiteren van dit voordeel, maak je dan hier Pasar-lid.