Lid worden van Pasar

Share/Save/Bookmark

2017

 
Word nu lid van Pasar
en kies zelf van welk voordeel jij wil genieten.

Pasar is een magazine vol boeiende reisreportages, inspiratie voor leuke weekendjes weg, elke maand gratis wandel- en fietsfiches om te bewaren en een handige agenda met alles wat er die maand te beleven valt. Maar Pasar is niet alleen een reismagazine, het is ook een vereniging. 291 afdelingen in heel Vlaanderen organiseren jaarlijks zo’n 2.800 activiteiten. Wandelen, fietsen, kamperen en cultuur: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar.

Als je je abonneert op het magazine, word je automatisch lid van de vereniging en geniet je dus ook van alle Pasar-ledenvoordelen.

Kies uit volgende pakketten:


 • Kennismakingspakket

  6x Pasar-magazine + lidkaart

  Zes maanden lang Pasar-magazine: boeiende reisreportages en tips voor uitjes dicht bij huis. Met de Pasar-lidkaart krijg je heel wat voordelen.

  € 24,95 zonder korting : € 30,00

  Bestellen *


  * Enkel voor inwoners van België.
  ** Kan maar één maal per gezin worden gebruikt.


 • Basispakket

  11x Pasar-magazine + lidkaart

  Een jaar lang Pasar-magazine in de bus: boeiende reisreportages en tips voor uitjes dicht bij huis. Met de Pasar-lidkaart krijg je heel wat voordelen.

  Kies je dit abonnement met domiciliëring, dan krijg je € 4 korting en betaal je dus maar € 51,95.

  € 55,95 zonder korting : € 70

  Bestellen *


  * Dit pakket kan je ook vanuit het buitenland aanvragen, voor € 66,95.


 • Pluspakket kamperen

  11x Pasar-magazine + lidkaart + CKE-kaart + campinggids 2017

  Een jaar lang elke maand Pasar-magazine in de bus en de Pasar-lidkaart, goed voor heel wat voordelen. In het Kampeerpakket zit ook nog de Camping Key Europe-kaart: dé kampeerkaart voor heel Europa, waarmee je korting krijgt op 2.500 campings. Je krijgt er de Campinggidsen 2017, met per Europees land een overzicht van de camping en hun voordeeltarieven gratis bovenop.

  € 64,95 zonder korting : € 89,95

  Bestellen *


  * Enkel voor inwoners van België.


 • Pluspakket Campertijd

  4x Campertijd + 11x Pasar-magazine + lidkaart

  Je ontvangt 4x per jaar het magazine Campertijd met onmisbare info voor de motorhomefan. En je krijgt daarnaast een jaar lang elke maand het Pasar-magazine in de bus boordevol tips en inspiratie voor leuke reizen, wandel- en fietstochten. Je maakt deel uit van een community van en door camperaars en profiteert van flinke kortingen op kampeerproducten, evenementen en campings. Je kan tenslotte ook nog een beroep doen op de knowhow van de Pasar-campercommunity en een extra voordelige camperverzekering afsluiten bij DVV.

  € 64,95 zonder korting : € 89,25

  Bestellen *


  * Enkel voor inwoners van België.


 • Pluspakket actief

  11x Pasar-magazine + lidkaart + wandel- of fietsgids*

  Een jaar lang elke maand Pasar-magazine in de bus en de Pasar-lidkaart, goed voor heel wat voordelen. In het Pluspakket actief zit ook een wandel- of fietsgids: 20 wandel- of fietstochten in 1 provincie, met handige kaartjes en duidelijke beschrijvingen.

  € 64,95 zonder korting : € 87,94

  Bestellen *


  * Zolang de voorraad strekt
  ** Enkel voor inwoners van België.