Facebook pagina

Over Pasar

Share/Save/Bookmark

Word lid van Pasar

  • ontvang 11 x per jaar het Pasar-magazine
  • profiteer van heel wat ledenvoordelen
  • sluit voordelig aan bij de Pasar-activiteiten

Lid worden

Over Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar, en iedereen is welkom. Pasar is ook een boeiend reismagazine, boordevol inspiratie voor interessante uitstapjes en vakanties – in eigen land én verder weg.

Onze missie

Pasar wil alle mensen de kans bieden om netto vrije tijd te beleven die hen toelaat om te genieten, en die hen verrijkt en gelukkiger maakt.

Pasar gaat voor actie

Pasar gaat ijveren voor beslissingen binnen de samenleving die het genieten van (netto) vrije tijd mogelijk maken. We gaan hiervoor concrete voorstellen uitwerken en bespreken met overheden, middenveld en werkgevers. Pasar zal zich ook engageren om mensen bewust te maken van de keuzes die ze maken over hun netto vrije tijd en de manier waarop ze die invullen.

 
Meer info over de nieuwe missie pak*je tijd

 
Wat doen we?

Activiteiten

Waaier aan activiteiten
Pasar is een vrijetijdsorganisatie die jou helpt om je vrije tijd zo leuk mogelijk in te vullen. 290 plaatselijke afdelingen in heel Vlaanderen organiseren jaarlijks ruim 2.600 activiteiten. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar, en iedereen is welkom.

Pasar-magazine

Pasar-magazine
Het Pasar-magazine is een boeiend magazine, boordevol inspiratie voor interessante uitstapjes en vakanties – in eigen land én verder weg. Naast reisreportages krijg je elke maand gratis wandel- en fietsfiches om te bewaren, en natuurlijk de laatste nieuwtjes en hebbedingen voor stappers, fietsers en outdoorliefhebbers. Als lid van Pasar, krijg je het magazine automatisch in de bus.

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen
Vrijetijdsorganisatie Pasar verwent wandelaars en fietsers al meer dan 75 jaar met interessante voordelen en leuke wandel- en fietsactiviteiten. Maandelijks zit in het Pasar-magazine een gratis wandel- en fietsfiche, waarmee je heel makkelijk meteen op weg kan. Via www.mijnroute.be, de online community van Pasar voor wandelaars en fietsers, ontdek je de mooiste wandel- en fietstochten van Vlaanderen en stippel je zelf heel eenvoudig routes uit.

Kamperen

Kamperen
Pasar heeft een hart voor kampeerders. Het is dan ook de grootste kampeervereniging van Vlaanderen en houdt je op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de kampeerwereld. Je kan op Pasar rekenen voor informatie op maat en advies over campings,  kampeermateriaal en verzekeringen.  Bij Pasar heb je als kampeerder ook heel wat kampeervoordelen en extra kortingen. Meer informatie op onze kampeerpagina’s

Vakantie

Vakantie
Bij Pasar staat vrije tijd, genieten en dus ook vakantie centraal. In het Pasar-magazine vind je elke maand inspiratie voor ontspannende en boeiende vakanties. Daarnaast heeft reisbureau Govaka & Pasar een mooi aanbod wandel- en fietsvakanties in binnen- én buitenland. Het doel is iedereen ontspannen en veilig met vakantie te laten vertrekken, door een goede voorbereiding en een degelijke service. Ontdek hier wat we voor je in petto hebben!

Toeristisch beleid

Toeristisch beleid
Het toeristisch beleid speelt een belangrijke rol in de realisatie van ‘toerisme voor allen’. Pasar werkt dan ook actief mee met instanties als Toerisme Vlaanderen, toeristische diensten en andere binnen- en buitenlandse toeristische organisaties om samen het toeristisch beleid uit te stippelen. Pasar is ook één van de grondleggers voor initiatieven rond ‘recreatief medegebruik’ en speelt een belangrijke rol bij de uitbouw van kwaliteitsvolle campings.