Facebook pagina

Vakantiecentra

Share/Save/Bookmark

Logeren in de vakantiecentra van de Pasar-groep.

Of je nu kiest voor een vakantiecentrum aan zee, in het binnenland of in de Ardennen, je logeert steeds in één van de mooiste hoekjes van het land.
 

Hier vind je een overzicht van alle vakantiecentra. Bekijk zeker ook eens de speciale arrangementen. Als Pasar-lid krijg je bovendien bij de meeste vakantiecentra een extra Pasar-korting.  

Vakantiecentra aan ZEE

CORSENDONK - DUINSE POLDERS – Blankenberge

Een vakantieverblijf gekend voor zijn gezellige en familiale sfeer, gelegen aan de rand van de polders op 100 m van strand, duinen en zee.
Avontuurlijk speelplein,bijzonder aantrekkelijk voor jonge kinderen en hun ouders.


En lees hier je voordeel als pasar-lid.

Vakantiecentra in het Vlaamse BINNENLAND

CORSENDONK - DE LINDE – Retie

Genieten van de natuur, gastronomie en bezienswaardigheden van de Antwerpse Kempen. Wandel- en fietsarrangementen, meerdaagse programma’s. Speeltuin en -bos, plonsbad, minigolf, sportterrein, fietsverhuur. Zalen voor feesten. feesten.


En lees hier je voordeel als pasar-lid.
 

Jouw ledenvoordeel:
5 % korting op alle tarieven (vermeld je lidnummer bij reservatie)


Bekijk de speciale arrangementen van Corsendonk – De Linde:

SPORTACENTRUM - Tongerlo

Vakantiecentrum met polyvalente sportaccommodatie voor sportclubs, scholen, bedrijven, families, vriendenclubs en organisaties. Het To Walk Again Centrum: voor rolstoelgebruikers met een aangepast sport- en revalidatieaanbod.


En lees hier je voordeel als pasar-lid.
 

Jouw ledenvoordeel:
10 % korting op je verblijf (exclusief maaltijden en activiteiten)

SPORTA BEACHCLUB - Maaseik

Nieuw verblijf- en vakantiecentrum voor sportieve groeps- en familiereünies. gelegen aan waterplas de ‘Heerenlaak’, op 3 km van Maaseik.
Watersporten: optimist zeilen, surfen, waterskiën, tubes- en banaanrace, kajakken, kanoën, vlotvaren.  Mountainbiken, bmx-parcours, beachvolley, ...


En lees hier je voordeel als pasar-lid.
 

Jouw ledenvoordeel:
10 % korting op je verblijf (exclusief maaltijden en activiteiten)

CASA AMETZA - Brasschaat

Casa Ametza is een mooi en modern vakantiecentrum in Brasschaat. De 6 vakantiehuisjes van 4 tot 6 personen zijn volledig aangepast voor mensen met een beperking. Het centrum is ook heel erg geschikt voor groepen. Daarnaast is er nog het jeugdverblijfcentrum Bielebale.
Casa Ametza is vanaf nu ook partner van Pasar en verwelkomt graag onze leden en afdelingen. Neem zeker eens een kijkje op de site: www.casa-ametza.be


Praktisch

Elshoutbaan 19,  2930 Brasschaat
Tel. 03 653 45 28

Website: www.casa-ametza.be
Vakantiecentra in de ARDENNEN

CORSENDONK - SOL CRESS – Spa

Een gezellig vakantiecentrum met speeltuin en sportvelden aan de rand van een 1300 ha groot bos op vijftien minuten te voet van het centrum van Spa.

  • Verblijfsformule: kamers, duplexkamers, appartementen, studio’s en bungalows.
  • Spaloumont 5, 4900 Spa. Tel. 087-77 23 53 - Fax 087-77 48 93 
  • E-mail: info@solcress.be
  • Website: www.solcress.be


En lees hier je voordeel als pasar-lid.


Bekijk de speciale arrangementen van Corsendonk – Sol Cress:


Ga je met een groep op stap? Check dan zeker ook even de groepsvoordelen van Corsendonk Sol Cress.

MASSEMBRE - Heer-sur-Meuse

Massembre is een budgetvriendelijk vakantiecentrum, een schitterend domein bij Dinant, voor jeugd- en volwassenengroepen, scholen en gezinnen met een jong hart. Creatieve speeltuin, avontuurlijk parcours, waterplaza, dierenpark, themaweekends met animatie, wandeltochten, in de buurt kayak, kastelen, railbike, zwembad,...


En lees hier je voordeel als pasar-lid.
 

Jouw ledenvoordeel: steeds het voordeligste tarief
je logeert hier met een korting van ongeveer 25%*

 
*niet cumuleerbaar met andere kortingen

Zorgverblijven CM voor zieken en herstellenden

De zorgverblijven van de CM (Christelijke Mutualiteit) staan ook open voor individuele vakantiegangers. Mensen die medische of verpleegkundige zorg behoeven kunnen zo ook van vakantie genieten.

De infrastructuur is volledig aangepast en de verpleegkundige en paramedische zorg gegarandeerd.
Een waaier van ontspannende activiteiten maakt de vakantiebeleving compleet.

Verblijfsformule: aangepaste kamers

 

Andere rolstoeltoegankelijke (zorg)verblijven

AAN ZEE : Middelpunt - Middelkerke

MiddelkerkeMiddelpunt is een vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een beperking en/of een (hoge) zorgvraag kan je volop genieten van een ontspannend en aangenaam verblijf aan de kust in de bruisende badstad Middelkerke.
 
Het comfort, de sfeer en de accommodatie van een hotel combineert men hier met de faciliteiten en de volledige toegankelijkheid van een zorgverblijf. Heb je een zorgvraag, dan zoeken wij met het zorgteam naar de gepaste oplossing!

 
Praktisch

Rolstoeltoegankelijkheid Pasar-vakantiecentra

9 vakantiecentra in de groep Pasar bezitten het officieel toegankelijkheidslabel voor mindermobiele mensen, Sportacentrum in Tongerlo behaalt nu ook het hoogste toegankelijkheidslabel A+! Rolstoeltoegankelijkheid zit in de lift, ook in de toeristische branche!

Steeds meer vakantieverblijven - campings, hotels, vakantiecentra en jeugdverblijven - behaalden sedert 2008 een toegankelijkheidslabel minstens categorie A. Ze voldoen aan de officiële normen om ook mensen in een rolstoel comfortabel een vakantieverblijf te geven.
 

Bij de Pasar-vakantiecentra gaat het om Corsendonk Duinse Polders in Blankenberge, Kompas Camping Westende, Corsendonk De Linde in Retie, de zorgverblijven van CM: Ter Duinen in Nieuwpoort (label A+) en Domein Hooidonk in Zandhoven, de zorgverblijven Middelpunt in Middelkerke (label A+) en De Pupiter in Kwaremont/Kluisbergen (label A+) en jeugdverblijven Sporta Centrum (Sporthotel en Sportarena - label A+) in Westerlo en Sporta Beachclub in Maaseik.


 

Toegankelijkheidslabels A en A+

Een A in het label betekent dat het toeristisch gebouw objectief onderzocht werd en basistoegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit, zoals rolstoelgebruikers. Enige assistentie kan wel nodig zijn. Het A+ label betekent dat het vakantieverblijf voldoet aan de strengste toegankelijkheidsnormen en op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk is.
 

In de praktijk zijn alle belangrijke ruimtes (ingang, onthaal, slaapkamer, sanitair, ontbijtruimte/eetzaal, loop- en rolroutes tussen deze onderdelen) - indien aanwezig - goed bruikbaar en bereikbaar via deuren en doorgangen die voldoende breed zijn voor een rolstoel en zonder hoge drempels of treden. Er is voldoende plaats om te manoeuvreren in deze ruimtes. Het sanitair is voldoende ruim en beschikt over hulpmiddelen zoals beugels en een douchezitje (of -stoel).
 

Meer info

Raadpleeg hier de integrale lijst van toegankelijke vakantieverblijven of bestel de gratis brochure "All Inn" via info@toegankelijkreizen.be.

Meer info over toegankelijkheid van toeristische infrastructuur op www.toegankelijkreizen.be.

Booking.com