Facebook pagina

Voordelen van Pasar

Share/Save/Bookmark

Attracties

 
Attractievoordelen

Leren over het verleden in musea en ridder spelen in kastelen, chocolade maken én proeven, wandelen door een dierenpark, een oude mijnsite bezoeken, gaan vissen of een boottocht maken. Het hele jaar door krijg je korting bij 32 attracties en ontdek je nieuwe leuke avonturen in heel België.
 

Bakkerijmuseum (Veurne)

Bakkerijmuseum Het Bakkerijmuseum van Veurne bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België en is een leuk doe-museum voor jong en oud. Voor wie zelf graag de handen uit de mouwen steekt, biedt het Bakkerijmuseum een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Een bezoek aan het Bakkerijmuseum combineren met een boeiend atelier broodbakken of het volgen van een ambachtelijke bakdemonstratie... voor elk wat wils!

Jouw voordeel als Pasar-lid: € 3,50

Seafront (Zeebrugge)

Seafront Het maritieme themapark Seafront wijdt je in in de geheimen van de zee in de haven van Zeebrugge. Je maakt er kennis met de rijke geschiedenis van onze visserij, ontdekt er het kusttoerisme van vroeger en nu. Voor kinderen is er het pirateneiland en het ballenbad.

Jouw voordeel als Pasar-lid: volw. € 2,5. Kinderen onder 1 jaar gratis.

Bellewaerde

Bellewaerde Bellewaerde is een pret- en dierenpark bij Ieper. Hier kan je met de hele familie een dag vol pret, avontuur en spectaculaire ontdekkingen beleven in een overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier.

Jouw voordeel als Pasar-lid: Reserveer je tickets via www.tickets-for-parks.be met promocode PASAR en krijg tot 5 euro korting per persoon.

Leiecruise (Gent)

Leiecruise Ontdek de prachtige Leie, de Golden River, gekenmerkt door haar kronkelende vorm en omringd door natuur, schitterende vergezichten en de mooiste villa’s van Sint-Martens-Latem en omgeving. De boot van www.benelux-rederij.com vertrekt vanuit centrum Gent en vaart via Afsnee, Drongen en Sint-Martens-Latem tot in Baarle en terug.

Jouw voordeel als Pasar-lid: € 3

MOU - Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen (Oudenaarde)

MOU Oudenaarde, de stad aan de Schelde, blikt terug op een rijke historie en blijft geschiedenis schrijven. In het stadsmuseum MOU, dat een onderkomen vond in één van de mooiste stadhuizen van België, maak je via interactieve media en historische stukken een reis doorheen de tijd.

Jouw voordeel als Pasar-lid: € 1

Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve (Eeklo)

Plattelandscentrum Het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve is de ideale startplaats voor een bezoek aan het Meetjesland. Je maakt er kennis met de smaken, de natuur, de landbouw en het erfgoed van deze boeiende streek. De koeienstal is ingericht als regionaal open erfgoeddepot, je vindt er een collectie ambachts- en landbouwwerktuigen. Gratis toegang.

Jouw voordeel als Pasar-lid: gratis kopje koffie of thee.

Design Museum Gent

Design Museum Gent Design museum Gent is uniek inzijn soort in België. Het museum verzamelt vormgeving vanaf 1880 tot vandaag, met accent op hedendaagse Belgische ontwerpen. Het museum is bekend om zijn art nouveau collectie. Jaarlijks zijn er verschillende tentoonstellingen over design, architectuur, e.a.

Jouw voordeel als Pasar-lid: 10 % korting op een aankoop in de museumshop.

Hidrodoe (Herentals)

Hidrodoe Gefascineerd door water? Kom dan naar Hidrodoe, het unieke waterDOEcentrum in Herentals. Een bezoek aan Hidrodoe betekent een hele dag waterplezier, binnen en buiten, meer dan 120 doe-opdrachten, een unieke 4D-film en alles wat je wil weten over water. Vraag de wandelrugzak met doe-opdrachten of gps en ga op stap in het bos. Na een dagje Hidrodoe heeft water voor jou geen geheimen meer en het leuke is: je leert het allemaal al doende. Na afloop kan je rustig uitblazen in het watercafé.

Jouw voordeel als Pasar-lid: € 1

Provinciaal recreatiedomein De Schorre (Boom)

De Schorre Provinciaal recreatiedomein De Schorre is de ideale plek voor een dagje heerlijk ontspannen. Ontdek de prachtige natuur tijdens een wandel- of fietstocht, kom minigolf spelen of waterfietsen. Kinderen kunnen ook ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin. Volg een sportinitiatie zoals deltavliegen of hockey. Gratis toegang.

Jouw voordeel als Pasar-lid: 20% korting op fietsverhuur, minigolf, waterfietsen en kickbikes.

“Goal! The Football Experience”

Goal! Van 15 februari tot en met 30 april 2017 strijkt de internationale expo ‘Goal! The Football Experience’ neer in België en tovert de Nekkerhal in Mechelen om tot het Walhalla van elke voetbalfan. Een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia, verpakt in een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal. Ga naar de ledentoegang om te bestellen.

Jouw voordeel als Pasar-lid: 2 euro korting op het volwassenentarief in voorverkoop.

Museum voor de Oudere Technieken (Grimbergen)

Mot Welkom in het MOT, de gespierde uitstap voor het hele gezin. Drie historische gebouwen in Grimbergen - Guldendal, Liermolen en Tommenmolen nodigen je uit voor een dagje leerrijke ontspanning. De kinderen kruipen in de huid van een wagenmaker, leren spelenderwijs meer over hout of gaan aan de slag met vuile was, zeep en wasbord.

Jouw voordeel als Pasar-lid: volwassenen € 1

Witloofmuseum

Witloofmuseum In Kampenhout heeft witloof dorheen de geschiedenis steeds een grote rol gespeeld. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat men besloot er een museum rond op te bouwen. Hier leer je alles over de gebruiken, technieken, verwerking en handel van witloof vanaf de 19e eeuw tot nu.

Jouw voordeel als Pasar-lid: 0,50 euro korting bij aankoop van een toegangsticket.

Meteo Tollembeek

Meteo Tollembeek In het weerstation Meteo Tollembeek kom je alles te weten over hoe het dagelijkse weer in elkaar zit. Er is een rondleiding in het waarnemingspark, waar de bezoekers zelf de waarnemingen kunnen doen en tot slot kan je echte wolkenbeelden, weerkaarten en satellietfoto’s bekijken. We bespreken al de waarnemings toestellen ,hoe werken ze ? En waarvoor worden ze gebruikt?

Jouw voordeel als Pasar-lid: 1 euro korting bij aankoop van een toegangsticket.

Musea Maaseik

Musea Maaseik Maaseik is een idyllisch middeleeuws stadje aan de boorden van de Maas. Er valt veel te beleven en de musea zijn er een must. De Musea Maaseik bestaan uit drie delen. Het Apotheekmuseum, het Regionaal Archeologisch museum en tot slot de kerkschatten van de Sint-Catharinakerk met de Codex Eyckensis, het oudste boek van de Nederlanden (vanaf midden 2016 in restauratie).

Jouw voordeel als Pasar-lid: combikaart € 1, jongeren (8-18) € 4.

Bilzen

Bilzen In de Landcommanderij Alden Biesen vind je nu de nieuwe gezinsvriendelijke attractie Bilzen Mysteries. Hier maak je een ongeziene tijdreis: van Ridderbroeders op kruistocht over dansende nymfen tot een verwoestende brand… Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor en een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten.

Jouw voordeel als Pasar-lid: 2 euro korting bij aankoop van een toegangsticket.

Koninklijk Museum van Mariemont (Morlanwelz)

Museum Mariamont Het Koninklijk Museum van Mariemont staat in een prachtig Engels park met één van de mooiste arboretums van Wallonië. Het bevat de collecties die de Henegouwse industrieel Raoul Warocqué in het begin van de twintigste eeuw aan de Belgische staat schonk. In het park staat een unieke verzameling bronzen standbeelden waaronder Les Bourgeois de Calais van Rodin.

Jouw voordeel als Pasar-lid: 1 gratis toegangsticket per lidkaart.

(Aqua)libi

(Aqua)libi Walibi is een pretpark vol sensationele attracties. De Calamity Mine, de Radja River, de duizelingwekkende Weerwolf en voor wie niet snel bang is, zijn er ook nog de Vampire en de Dalton Terror. Tot slot is er ook nog Aqualibi met de nieuwe glijbaan Flash. Deze maakt jouw bezoek nóg Aquasensationeler. Snelheid en adrenaline gegarandeerd !

Jouw voordeel als Pasar-lid: Reserveer je tickets via www.tickets-for-parks.be met promocode PASAR en krijg tot 5 euro korting per persoon.

Reisbeurs GOVAKA - Pasar

Reisbeurs GOVAKA - Pasar Op 10 december 2017 kunnen leden van Pasar en KWB weer als eerste kiezen uit een reisaanbod (fietsen, wandelen, cultuur, bedevaarten, kamperen, ... van meer dan 50 landen. Maar het is ook dé plek om je persoonlijk te laten adviseren en ervaringen uit te wisselen met onze enthousiaste reisbegeleiders. Ter plaatse boeken geeft Pasar-leden een extra korting van 10 euro bovenop de ledenkorting van 25 euro. De reisbeurs gaat door in GC Den Boomgaard te Ranst.

Noord-Limburgse Vakantiebeurs - Hamont-Achel

Noord-Limburgse Vakantiebeurs Deze happening is ondertussen een vaste waarde geworden onder de reisbeurzen. Dit jaar gaat ze door op 22 januari 2017 van 10 uur tot 17 uur 30. Je bent welkom in zaal "De Posthoorn" Groenstraat 6 te Hamont. Inkom bedraagt 2,5 euro en leden van Pasar betalen 2 euro. Gratis voor bestuursleden van Pasar op vertoon van hun medewerkerskaart.

Meer info vind je hier.

Vakantiesalon Vlaanderen - Antwerpen

Vakantiesalon Vlaanderen Kom inspiratie opdoen van 26 tot en met 30 januari in Antwerp Expo. Het Vakantiesalon Vlaanderen heeft dit jaar weer leuke thema's bedacht die binnenkort bekend worden gemaakt. "Zoals elk jaar krijgen Pasar-leden ook dit jaar bij aankoop van één betalend ticket, één ticket gratis met de bestelcode: PASAR.

Vakantiesalon Brussel

Vakantiesalon Brussel Kom inspiratie opdoen van 2 tot en met 5 februari 2017 in Brussels Expo. Het Vakantiesalon Brussel is zoals elk jaar weer present op zijn vertrouwde plek. Pasar-leden krijgen ook dit jaar weer 50% korting op de inkomprijs.

Kampeerbeurs Pasar

Kampeerbeurs Pasar Voor 2017 zien we het grootser en zetten we niet enkel een tweedehandsmarkt op poten maar een heuse kampeerbeurs! Zoals steeds vind je ons in de Nekkerhal in Mechelen deze keer op 12 februari 2017. Korting voor Pasar-leden op vertoon van je lidkaart. Meer info vind je hier.