Culinaire busuitstap: PHILIPPINE & SLUIS
Vertrek: Buggenhout Post om 9u30 of Opstal hoek Meir – Putweg om 9u45 of Kerk Opdorp om 10u00.
Over Zelzate en Sas van Gent rijden we naar Philippine, een Bourgondisch stadje op de grens van Zeeland en Vlaanderen én mosselstad nr. 1. Hier genieten wij in restaurant Place du Marché van de Zeeuwse producten. Het keukenteam bestaat uit vakmensen, afgestudeerd aan Belgische hotelscholen.
Middagmaal: A – Zeeuwse Goudmerk mosselen à volonté met frietjes...
B –Visfestijn: verschillende soorten vis met groenten.
C – Varkenshaasje met champignonroomsaus en frietjes.
Maak je keuze en vermelden op je overschrijving a u b.
Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Sluis, de bekende vestingstad in Zeeuws-Vlaanderen, een stad met een geschiedenis. Het is één van de mooiste stadjes van Zeeland, met zijn oude centrum en mooie historische gebouwen. De talrijke winkels zijn er alle dagen open, ook op zondag.
Sluis is sfeervol, met zijn vele cafés, ijssalons en restaurants.
- Eten & drinken
- Cultuur
- Streekproducten
wat hebben we beleefd?
Een kort verslag van deze activiteit
Reactie van alle deelnemers: een uitstap om ieder jaar te herhalen!
enkele sfeerbeelden
Culinaire busuitstap
Praktische info
Post Buggenhout (vertrek)
Stationsstraat 19 - 9255 buggenhout
9255 Buggenhout
België
Prijs per persoon: Leden Pasar en Femma € 58 - Niet leden € 61
In de prijs inbegrepen: busreis, middagmaal, drinkgeld chauffeur en verzekering.
Niet inbegrepen: dranken bij het middagmaal.
Info en inschrijven vóór 10 oktober bij: Christiane en Etienne Tel: 052/33.37.73 en betalen op rekening nr. BE02 8333 6577 4940 van Pasar Buggenhout.
Opstapplaats, lidnummer en keuze van eten vermelden!