Verzekeringen

Bijstandsverzekering

Bijstandsverzekering

Pech met de wagen, een ongeval, een diefstal uit je auto? 

Met de Pasar-bijstandsverzekering ga je met een gerust hart de baan op, want je geniet van pechverhelping in België en zowat alle Europese landen en er staat altijd een vervangwagen voor je klaar. Maar als je op reis gaat, zijn er wel meer spelbrekers: ziekte, ziekenhuisopname, verloren of gestolen bagage, gebroken ski’s, verlies of diefstal van uw portefeuille... 

Met de Pasar-bijstandsverzekering weet je dat er een heel team klaarstaat om jou op je vakanties zo goed mogelijk van je financiële, medische én praktische zorgen te verlossen. 

Meer info

Omniumverzekering voor je camper

camper

Met je mobilhome de wijde wereld intrekken én je ogen urenlang de kost geven, wat moet een mens nog meer hebben? Een fris pintje en een kaasplankje misschien? Check! Pssst... Check eerst de gloednieuwe camperverzekering van Pasar eens. Hiermee heb je het allerbeste camperverzekeringsaanbod op zak!

Meer info

Omniumverzekering voor je caravan

caravan

Met een blik op het oneindige de wijde wereld intrekken... Een caravan maakt dit van de ene dag op de andere zomaar mogelijk. Je vrijheidsgevoel is nog nooit zo groot geweest én je vakantieuitje nog nooit zó een succes!

Vermijd sfeerbedervers én verzeker je caravan met een Pasar Caravanverzekering! Want, met Pasar kamperen, is een gerust gemoed garanderen. Helaas loert pech of een ongeluk soms eens om de hoek... Om je hiertegen te beschermen, bieden we de Pasar Caravanverzekering aan! Ziezo, laat die vakantievlinders maar fladderen in je buik, want met deze bescherming hoef je niets te vrezen.

Meer info