Culinaire busuitstap: PHILIPPINE & SLUIS
De klassieke Franse keuken wordt in combinatie gebracht met mediterrane invloeden. Wij gaan genieten van Zeeuwse producten, die met veel zorg worden klaargemaakt!
Grenzeloos shoppen, culinair genieten en historie snuiven in een Bourgondische vestingstad.
Over Zelzate en Sas van Gent rijden we naar Philippine, een Bourgondisch stadje op de grens van Zeeland en Vlaanderen en mosselstad nr. 1. Hier genieten wij in restaurant Place du Marché van de Zeeuwse producten. Het keukenteam bestaat uit vakmensen, afgestudeerd aan Belgische hotelscholen.
Middagmaal: Zeeuwse Goudmerk mosselen à volonté met frietjes.
Wie geen mosselen lust kan kiezen voor:
–Visfestijn: zalm, kabeljauw en griet met warme groenten
–Varkenshaasje met pepersaus en warme groenten en frieten.
Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Sluis, de bekende vestingstad in Zeeuws-Vlaanderen, een stad met een geschiedenis. Het is één van de mooiste stadjes van Zeeland, met zijn oude centrum en mooie historische gebouwen. De talrijke winkels zijn er alle dagen open, ook op zondag. Sluis is sfeervol, met zijn vele cafés, ijssalons en restaurants.
- Eten & drinken
Praktische info
Etienne en Christiane
Hooilaart 57 - Buggenhout
9255 Buggenhout
België
Prijs per persoon: Leden Pasar en Femma € 51; Niet leden € 54
In de prijs inbegrepen: busreis, middagmaal, drinkgeld chauffeur en verzekering.
Niet inbegrepen: dranken bij het middagmaal.