Kaas en Maas
Kaas en Maas
Zaterdag 24 februari wordt het een leerrijke en lekkere dag.
We starten de namiddag met een “leersnack”.
De meesten van ons hebben reeds dikwijls gezien hoe kaas gemaakt wordt.
Johan zal u tonen hoe men kaas kan maken in eigen keuken met een minimum aan materiaal.
Deze uiteenzetting is natuurlijk met de nodige proevertjes.
Rond 18 uur is er een Griekse BBQ voorzien.
Na het eten zullen Hugo Hoedemakers en Wiel Borkelmans jullie meevoeren op een avonturentocht van Frankrijk tot Nederland of beter gezegd een afvaart van de Maas van bron tot monding.
Praktisch
Waar: Ontmoetingscentrum Rekem Populierenlaan 30
Start: 16 uur. Einde omstreeks 21 uur.
Deelnameprijs - ALL IN:
Pasar leden 23,00 €
Niet leden 28,00 €
Wat krijg je voor deze prijs:
-inzicht over het thuis kaas maken met de nodige proevertjes
-een Griekse BBQ
-als Maaslanders krijgen we een beter inzicht over die prachtige rivier.
-drinken à volonté!
Inschrijven tot uiterlijk 10 februari 2024
Betaling op onze rekening BE17 7845 3445 0121 geldt als inschrijving.
Bij vragen kan men terecht bij Gilberte Vanderhallen.
Liefst per mail
gilberte.vanderhallen@telenet.be
of tel 089/712057
- lezing of congres van een reisverslag
- Kies de waterkant
Praktische info
Ontmoetingscentrum Rekem
populierenlaan
3620 Lanaken
België