REISWIJZER. Fietsen in de Druivenstreek

Druivenstreek
3 minuten leestijd

Reporter Lien Lammar en fotografe Siska Vandecasteele sprongen op hun elektrische fiets voor een tweedaagse tocht door de Druivenstreek. Je leest de hele reportage in Pasar Fietsen van augustus 2024. 

praktisch
  • Fietsen

Toerisme Vlaams-Brabant stippelde drie fietstochten langs fietsknooppunten uit door de Druivenstreek. Je kan kiezen voor de Muscatroute, een stevige fietstocht over pittige hellingen en over de onverharde dreven van het Zoniënwoud. De Royal Route voert je langs het kasteel van Huldenberg, waar Felix Sohie, de grondlegger van de Belgische druiventeelt onder glas, zijn eerste druiven teelde. De Voervalleiroute loopt dan weer van de Grote Markt in Leuven naar het Warandepark in Tervuren, om langs Huldenberg weer terug te keren.

Toerisme Vlaams Brabant

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer