Garmin lanceert de CamperVan GPS

1 minuut leestijd
Reizen in een van of minibusje is de laatste jaren een echte trend geworden. Voor alle reisfanaten die verlangen naar vrijheid en avontuur, lanceert Garmin zijn allereerste GPS-toestel dat speciaal ontworpen is voor roadtrippers.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Met een groot, duidelijk HD-display en unieke nieuwe functies, leidt de CamperVan je veilig en met een gerust hart door je reis. De CamperVan GPS beschikt over alle nodige functies, zoals Trendy PlacesTM; die interessante stopplaatsen aanbeveelt, Local SpotsTM; waarmee reizigers lokale niet te missen bestemmingen kunnen verkennen en Roadtrip RoutesTM; waarmee je eenvoudig kan afwijken van je geplande route.

De GPS toont je ook de dichtstbijzijnde campings en rustplaatsen waar je tijdens jouw reis terecht kan. Zo verlies je geen tijd met de zoektocht naar een geschikte plaats. Deze GPS is ook de eerste die over de beroemde Michelin GuideTM beschikt. Het toont je foto's, beschrijvingen en beoordelingen van plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Je hoeft je dus alleen maar te laten leiden en van jouw reis te genieten.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer