11 juli 2024: Pasar Zomert

...
Deze activiteit is voorbij
2 minuten leestijd

Genieten van begeleide avondwandelingen in de natuur, een hele zomer lang

Vanaf 28 juni tot en met 27 augustus kan je met Pasar in Oost-Vlaanderen alleen al aan 43 schitterende wandelingen deelnemen.

Enthousiaste Pasar-vrijwilligers nemen je mee op sleeptouw om de meest verrassende plekjes in Oost-Vlaanderen te ontdekken tijdens een avondwandeling.

Elke maandagavond van eind juni tot eind augustus kan je wandelen in het Waasland, op dinsdagavond ontdek je het Meetjesland en op woensdagavond verken je de Vlaamse Ardennen. Op donderdagavond zal Gent en de Leiestreek je verrassen en om de week af te sluiten kan je op vrijdagavond op pad in Scheldeland.

250 Pasar-vrijwilligers staan voor je klaar! Maar ook in de andere provincies kan je genieten van Pasar zomert.

Pak je tijd en geniet met ons mee! Hier vind je een overzicht van alle wandelingen die deze zomer worden georganiseerd.

Op 11 juli is Pasar Zulte aan de beurt. We maken een avondwandeling in deelgemeente Machelen. We wandelen langs de Oude Leie tot aan de Lorenzobrug in Grammene en terug. Intussen proberen we ons voor te stellen hoe de scheepvaart op de Leie er meer dan 100 jaar geleden uitzag. 
 

  • Wandelen
  • Pasar Zomert
Zulte
enkele sfeerbeelden

11 juli 2024: Pasar zomert in Machelen

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Guldepoort Machelen a/d Leie
DORPSSTRAAT 46
9870 Zulte
België

beginuur
19h00
leden: gratis niet-leden: €2.00
8km
nuttige informatie voor deelnemers

leden Pasar wandelen GRATIS op vertoon van lidkaart
niet-leden: € 2
gezin: € 4
kinderen -12 jaar: gratis

Inschrijven doe je via onderstaande link.

inschrijvingsinformatie

Bij je eerste deelname ontvang je een wandelfolder met spaarkaart. Bij elke wandeling krijg je een stempel op de spaarkaart en vanaf 5 stempels (ongeacht de reeksen in Oost-Vlaanderen) maak je kans op een mooie prijs.
Op 27 augustus vindt de provinciale prijsuitreiking plaats van Pasar zomert in Oost-Vlaanderen na de slotwandeling in Ertvelde. Als afsluiter krijgt elke deelnemer in Brasserie Hotspot een gratis Augustijn aangeboden door brouwerij Van Steenberge.
Breng bij elke wandeling dus steeds jouw wandelfolder/spaarkaart mee.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer