Pasar Zomert

Pasar zomert!

Pasar zomert!


Pasar zomert … het belooft terug mooi te worden! Voor velen een vertrouwd scenario. Voor anderen een eerste kennismaking misschien? Wandelaars verzamelen aan de Pasar-vlag. Veters worden aangesnoerd, nog snel de drinkbus in de rugzak en klaar zijn we om het mooie van de natuur tijdens zalige avonden op te snuiven. 

Pasar-vrijwilligers nemen je mee en laten je de mooiste plekjes van hun dorp of streek ontdekken. De stress van de dag valt bij iedere stap van je schouders. Ruim 600 Pasar-vrijwilligers, kregen het terug voor elkaar. Op de kalender van juli en augustus, prijkt op elke weekdag de aankondiging van een Pasar zomert-activiteit. Het zijn vooral begeleide avondwandelingen van ongeveer 8 km, maar ook een aantal begeleide fietstochten. 

Achter iedere activiteit zit het engagement en de creativiteit van vrijwilligers om de mooiste plekjes, paadjes en weetjes met jou te delen. Het wordt beslist een ontdekking en wie weet … hou je er ook nieuwe vriendschappen aan over! Iedereen kan deze zomer proeven van de activiteiten van Pasar zomert. Pak je tijd. Activeer je contacten en nodig iemand uit. Beleef toffe momenten en hou er heerlijke herinneringen aan over!

Ontdek alle activiteiten van Pasar Zomert

Reportages

actua
Lees meer
  • Wandelen
Wat je smartphone je kan vertellen over je Pasar Zomert-wandeling
Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer