REISWIJZER. Andalusië op de fiets: van Marbella tot Cadiz

4 minuten leestijd

In Malaga begint deze fietstrip, je eindigt in Cadiz en reist door een fascinerende blend van natuur en cultuur. Ontdek het zonovergoten Andalusië!

praktisch
  • Fietsen

ERHEEN

Van Brussel naar Málaga

De snelste manier om van Brussel naar Malaga te reizen is per vliegtuig. Een directe vlucht duurt ongeveer 2,5 uur. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Malaga, is het stadscentrum eenvoudig te bereiken met de trein of bus. De luchthaven van Malaga is een belangrijke hub in de regio en biedt vlot toegang tot de prachtige Andalusische kustlijn.

Naar Brussel vanuit Cadiz

Voor de terugreis vanuit Cadiz naar Brussel kan je eerst per trein naar Sevilla reizen, wat ongeveer 1,5 uur duurt. Vanaf Sevilla zijn er directe vluchten naar Brussel, die ook ongeveer 2,5 uur duren. Een alternatieve route is via Malaga. De treinrit van Cadiz naar Malaga duurt gewoonlijk 4 tot 4,5 uur en vereist een overstap in Sevilla, aangezien er geen directe treinverbinding is tussen Cadiz en Malaga.

FIETSEN

Voor fietsverhuur in de regio raden we Runbaik aan. Hoewel hun beheersing van het Engels beperkt is, maken ze dit goed met uitstekende service.
runbaik.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer