Opnieuw Lente-avondwandelingen in Noord-Hageland

Vijf Pasar-afdelingen uit de streek Leuven-Hageland slaan de handen in elkaar voor een bovenlokaal initiatief. Tijdens hun lente-avondwandelingen laten ze de deelnemers kennis maken met de mooiste plekjes in hun gemeente. Je kan wandelen in Tremelo, Gelrode, Bekkevoort, Begijnendijk en Zichem

1

Elke wandeling verloopt volgens hetzelfde stramien. De deelnemers vertrekken om 19.00 u in groep voor een begeleide wandeling van 7 km. Ze betalen 1 euro per persoon. In ruil krijgen ze een versnapering en zijn ze verzekerd. Kinderen tot 12 jaar wandelen gratis mee.

vrijdag 2 juni: Tremelo

We wandelen door de Laakvallei. De Laak is een zijrivier van de Demer. Door de rechrekking en dijkverhoging van de Demer (1974) krijgt de Laak enkel nog regenwater en rioolwater aangevoerd. In de zomermaanden staat de Laak dan ook vaak droog.

Meer info

vrijdag 9 juni: Gelrode

We wandelen bergop via de Hondsheuvel met zijn hondenkerkhof richng Wezemaal om daarna terug af te dalen naar het vertrekpunt.

Meer info

vrijdag 16 juni: Bekkevoort

Langs prachtige holle wegen bereiken we een uitgestrekt gebied met appel- en perenplantages. Kleine veldwegen brengen ons terug naar het vertrekpunt.

Meer info

vrijdag 23 juni: Begijnendijk

We verkennen en bewonderen de Begijnendijkse beken en plassen: van de Vennebeek in het Bieheidebos tot het moeras en de vijver van de Raam.

Meer info

vrijdag 30 juni: Zichem

We wandelen in de voetsporen van De Witte. Via de kiosk op de markt trekken we naar de Maagdentoren. Via de Demerbroeken gaan we tot in Testelt om stroomopwaarts terug te keren naar Zichem.

Meer info

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!