Fiets mee met onze Beaufort-tochten

Beaufort
1 minuut leestijd

Pasar nodigt je uit voor een 3 unieke fietstochten langs meerdere indrukwekkende Beaufort-kunstwerken, verspreid over verschillende Beaufort edities in Nieuwpoort, Oostende en Blankenberge. 

actua
  • Fietsen

Ontdek telkens minstens 12 werken van topkunstenaars die je zullen verbazen en raken, je ogen openen voor schoonheid en je geest uitdagen met hun rijke lagen van betekenis.  

Deze 3 verschillende fietstochten beloven niet alleen een emotionele reis te worden, maar ook een haalbare sportieve uitdaging. Onder de deskundige leiding van onze Pasar-fietsbegeleiders verken je de mooiste paden in beperkte groep en geniet je van de kunst in de open lucht. 

Met drie verschillende vertrekpunten: Nieuwpoort, Oostende en Zuienkerke die we om de twee weken afwisselen, is er altijd wel een route die je kan verkennen. 

Of je nu een fervente fietser bent of gewoon zin hebt in een dag vol kunst en natuur, deze fietstochten zijn de perfecte manier om je weekend af te sluiten! 

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer