Pasta met paddenstoelen en parmezaan
Christian Pauwels
1 minuut leestijd
Pasta met paddenstoelen en parmezaan
culinair
- Kamperen
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 courgettes
- 500 g paddenstoelen
- 2 teentjes look
- Olijfolie
- 500 g pasta naar keuze
- 1 blokje groentebouillon
- 200 g (diepvries)erwten
- 40 g Parmezaanse kaas
- 60 g volle room
- Peper en zout
Bereiding
- Snij de courgettes in blokjes.
- Borstel de paddenstoelen en snij in stukjes.
- Pel de look en snij fijn.
- Kook de pasta al dente in water met een bouillonblokje en giet af.
- Bak de courgetteblokjes en de paddenstoelen goudgeel in hete olijfolie, en stoof de look en de erwten kort mee.
- Roer de groenten, de kaas en de room onder de pasta…
- Kruid naar smaak met peper en zout